Kaffespecialiteter er et globalt og urbant fænomen. Toppet med mælkeskum, aromatiseret med sirup og kunstnerisk dekoreret vinder disse mini-barista-mesterværker frem hos forbrugere over hele verden. De bedste værter betragter det at kunne servere en god kop kaffe, som den perfekte måde at afslutte et godt måltid på. Næsten som en dessert og ren forkælelse til sig selv, venner og familie.

I løbet af dette årti opfinder JURA cappuccino tilberedt og serveret med bare ét tryk på en knap. Dette skaber et nyt premium segment. Fra 2006 fortsætter det globale brand JURA sin vækst og for første gang i samarbejde med en brand-ambassadør. Tennisikonet og superstjernen Roger Federer deler samme værdier som JURA, og er dermed det perfekte match.

Åbne og imødekommende Hospitality centre med glasfacader åbner og tilbyder nye services. På hovedkvarteret i Schweiz åbner JURA World of Coffee, hvor du kan mærke virksomheden med alle sanser på det fine museum. De perfekte kaffespecialiteter, fremstillet med friske bønner, friskkværnede og friskekstraherede er fantastiske eksempler på virksomhedens ambition om at være markedsleder.

2007
ENA: Et farverigt blikfang: Verdens smalleste kaffemaskine. Passer ind over alt

2006
”Click & Drink” med IMPRESSA C5: Den hurtigste og nemmeste måde at servere den perfekte kop kaffe.

2004
Cappuccino og latte, med bare ét tryk på en knap. Nu også til professionel brug.

2004
En milepæl: IMPRESSA Z5, cappuccino med bare ét tryk på knappen – vel at mærke uden at flytte koppen.

2001
Touchscreen teknologi og internetforbindelse. Vinder af red dot Design Award: IMPRESSA F90.

2000
Til kommerciel brug: IMPRESSA tilbereder cappuccino med ét tryk på knappen.